Banaanisuklaakakku

1) Muussaa banaanit (2-3 kpl koosta riippuen) ja sekoita niihin vaniljasokeri.

2) Murskaa suklaa pieniksi paloiksi.

3) Sulata voi ja vatkaa siihen sokeri ensin alhaisella nopeudella, sitten n. minuutin vatkaamisen jälkeen sekoita vielä hetki keskinopeudella.

4) Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.

5) Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja suola.

Sekoita (tässä voi vaihtaa puuhaarukkaan).

6) Lisää banaanisose ja sekoita tasaiseksi.

7) Lopuksi lisää suklaarouhe.

Levitä tasaisesti voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista ensin n. 180-190 asteessa 10 minuuttia, minkä jälkeen laske lämpötilaa 150-160 asteeseen ja paista vielä n. 30 minuuttia.

Kakku on kypsää kun se irtoaa vuoan reunoista.

Tarjoa jäähtyneenä tai jääkaappikylmänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 983 grammaa

Mrigon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80% keskiarvo84g599kcal0.3g0.2g67.5g0g
Sokeri 84g343kcal0g84.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 141g483kcal14.3g98.4g1.7g4.9g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Banaani, kuorittu 113g98kcal1.2g20.6g0.5g2g
Taloussuklaa, Fazer56g290kcal2.2g31.5g16.9g3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8.4g34kcal0g8.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1106g3877kcal51.6g489.4g185.8g19.8g
Valittu annoskoko553g1939kcal25.8g244.7g92.9g9.9g
Annoskoko puolitettuna277g969kcal12.9g122.4g46.5g5g
Arvot/100g100g351kcal4.7g44.2g16.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124328