Papusalaatti

Pilko sipuli ja valkospilu öljyyn.

Anna seistä muutaman tunti.

SEkoita öljyyn myös halutessasi muuta mausteet, kuten suola, yrtit jne.
Keitä pavut oheejn mukaan.

Jäähdytä.

Sekoita kaikkia ainekset ja laita jääkaappiin vähintään vuorokaudeksi makustumaan.

Sekoittele välillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijapapu, keitetty, suolaton 4821g8603kcal778.6g342.8g384.2g340.8g
Sipuli (kuorittu)402g109kcal5.2g19.3g0.8g6.8g
Valkosipuli 56g61kcal4.4g9.2g0.3g1.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl241g2169kcal0g0g241g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11040g21883kcal1576.4g742.6g1252.6g697.6g
Valittu annoskoko5520g10941kcal788.2g371.3g626.3g348.8g
Annoskoko puolitettuna2760g5471kcal394.1g185.7g313.2g174.4g
Arvot/100g100g198kcal14.3g6.7g11.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135089