Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit2004g421kcal66.1g38.1g0g50.1g
Kukkakaali, pakaste, Apetit2505g426kcal40.1g55.1g5g47.6g
Voi 451g3270kcal5.4g1.8g366.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g561g1571kcal106.6g0.2g123.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11040g11375kcal436.4g190.4g989.8g195.4g
Valittu annoskoko5520g5688kcal218.2g95.2g494.9g97.7g
Annoskoko puolitettuna2760g2844kcal109.1g47.6g247.5g48.9g
Arvot/100g100g103kcal4g1.7g9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137584