Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g998g3993kcal72.9g618.9g139.7g12g
Kananmuna kuoreton 439g627kcal54.9g1.3g45g0g
Sokeri 849g3444kcal0g847.6g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa1597g1597kcal175.7g47.9g79.9g0g
Karpalo 799g260kcal3.5g27.6g5.6g26.4g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio799g1118kcal22.4g51.9g95.8g0g
Tomusokeri 1dl=60g40g160kcal0g39.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11040g22396kcal658.8g3270.2g732g76.8g
Valittu annoskoko5520g11198kcal329.4g1635.1g366g38.4g
Annoskoko puolitettuna2760g5599kcal164.7g817.6g183g19.2g
Arvot/100g100g203kcal6g29.6g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151239