Kasvis-linssikeitto

Silppua sipuli ja kuutioi muut kasvikset.

(Reseptissä voi käyttää 2 perunaa tai korvata osan perunoista bataatilla kuten aineslistassa nyt).

Pehmennä niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Huuhdo linssit ja lisää ne kiehuvaan liemeen.

Lisää myös mustapippuria.

Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee 3-4 annosta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Ansku78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g520g146kcal3.1g31g1g13g
Peruna, keskikokoinen 60g480g288kcal7.2g62.4g0.5g4.3g
Bataatti, kuorittu 480g389kcal7.5g80.8g0.2g14.4g
Rypsiöljy 112g991kcal0g0g112.1g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)1001g350kcal16g69.1g1g14g
Vesi2002g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g44g110kcal2.6g3.7g9.2g0g
Linssi, punainen raaka 1dl = 80g (Go green), annos 30g641g2210kcal160.1g384.3g14.1g64g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11040g9113kcal399g1285.6g277.2g227.6g
Valittu annoskoko5520g4557kcal199.5g642.8g138.6g113.8g
Annoskoko puolitettuna2760g2278kcal99.8g321.4g69.3g56.9g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.6g2.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153959