Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha1067g1813kcal202.7g0g106.7g0g
Tomaattimurska 2133g627kcal11.9g113.1g4.3g40.5g
Kidneypapu, suolaliemessä773g851kcal60.3g139.2g3.9g61.9g
Chili paprika punainen133g53kcal2.7g12g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)400g1772kcal88g4g156g0g
Paprika, punainen413g106kcal3.7g19g1.7g8.3g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g533g384kcal13.3g89.6g0.5g0g
Valkosipuli 67g72kcal5.3g10.9g0.4g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11040g11358kcal775.8g775.6g547g224.2g
Valittu annoskoko5520g5679kcal387.9g387.8g273.5g112.1g
Annoskoko puolitettuna2760g2840kcal194g193.9g136.8g56.1g
Arvot/100g100g103kcal7g7g5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254057