Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 803g611kcal15.1g124.5g1.6g8g
Porkkana 1405g459kcal8.7g78.1g2.8g35.8g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g803g160kcal9.6g25.7g2.8g8.8g
Vesi, vesijohtovesi 2007g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g502g1405kcal95.3g0g110.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11040g5272kcal257.4g456.6g235.2g105.2g
Valittu annoskoko5520g2636kcal128.7g228.3g117.6g52.6g
Annoskoko puolitettuna2760g1318kcal64.4g114.2g58.8g26.3g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4.1g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265529