Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g50g270kcal0.1g0.1g30g0g
Sipuli (kuorittu)599g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Bataatti, kuorittu 2147g1738kcal33.7g361.4g1.1g64.4g
Lanttu 2047g591kcal20.5g94.2g6.1g36.8g
Purjosipuli 449g103kcal8.1g10.8g0.9g9.4g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g187g524kcal35.6g0.1g41.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g40g42kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11040g6857kcal218g1003.8g161.4g243.2g
Valittu annoskoko5520g3429kcal109g501.9g80.7g121.6g
Annoskoko puolitettuna2760g1714kcal54.5g251g40.4g60.8g
Arvot/100g100g62kcal2g9.1g1.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266951