Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 2000g350kcal36.6g8g10g38g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai160g560kcal19.2g113.6g3.4g4.8g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1600g1360kcal22.4g70.4g112g0g
Voi, 1 tl, 5 g160g1168kcal1.6g1.6g128g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11040g7091kcal170g425.6g508.4g99.2g
Valittu annoskoko5520g3546kcal85g212.8g254.2g49.6g
Annoskoko puolitettuna2760g1773kcal42.5g106.4g127.1g24.8g
Arvot/100g100g64kcal1.5g3.9g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525