Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g1699g1597kcal8.5g373.7g8.5g0g
Rypsiöljy 100g884kcal0g0g99.9g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu125g130kcal9.9g20.4g0.7g2.6g
Sipuli (kuorittu)999g270kcal13g48g2g17g
Soijakastike 100g60kcal5.2g9.5g0.1g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g1998g2598kcal419.6g0g79.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11040g11075kcal912.4g903.2g382.2g39.2g
Valittu annoskoko5520g5538kcal456.2g451.6g191.1g19.6g
Annoskoko puolitettuna2760g2769kcal228.1g225.8g95.6g9.8g
Arvot/100g100g100kcal8.3g8.2g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451