Bratwursti-hapankaaliruukku

Lisäksi 1/2 tl suolaa, 1 tl Pirkka-pizzamaustetta, 1/2 tl rouhittua mustapippuria

1. Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli.

Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.

2. Ruskista bratwurstit (öljyssä) pannulla.

Lisää sipuli ja ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet.

Anna hautua tiiviin kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Lisää hapankaali ja kuumenna.

Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Paprika punainen 680g199kcal6.4g30.6g2.7g12.9g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä1000g410kcal14g81g3g30g
Hapankaali (Pirkka), annos 100g1600g320kcal17.6g57.6g3.2g0g
Bratwursti (Pirkka)2000g5800kcal260g26g540g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11040g13588kcal602.2g413.4g1098.8g94g
Valittu annoskoko5520g6794kcal301.1g206.7g549.4g47g
Annoskoko puolitettuna2760g3397kcal150.6g103.4g274.7g23.5g
Arvot/100g100g123kcal5.5g3.7g10g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87991