Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 3200g10256kcal856.6g0g766.1g0g
Sipuli (kuorittu)1000g270kcal13g48g2g17g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras280g748kcal23.8g143.4g2.8g37.5g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 920g419kcal27.6g44.2g13.8g0g
Jauhelihamauste, annos 15g120g3.6kcal0g1.2g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11040g23394kcal1842g473.6g1571.8g109g
Valittu annoskoko5520g11697kcal921g236.8g785.9g54.5g
Annoskoko puolitettuna2760g5848kcal460.5g118.4g393g27.3g
Arvot/100g100g212kcal16.7g4.3g14.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347