Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha ja sipuli oivariinissa pannulla.

Mausta jauhelihamausteella ja viherpippurirouheella (½ tl). Lisää ruskistetun jauhelihan joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hyvin.

Kaada seos kattilaan ja lisää kiehuva vesi sekoittaen koko ajan.

Lisää lihaliemikuutio ja soijakastike.

Keitä hiljalleen noin 30 min. Nauti keitettyjen perunoiden, babyporkkanoiden ja kevyen punajuurisalaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos40g288kcal0.2g0.2g32g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1600g2720kcal304g0g160g0g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Jauhelihamauste, annos 15g20g0.6kcal0g0.2g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 100g343kcal10.2g70g1.2g3.5g
Vesi2800g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Soijakastike 120g72kcal6.2g11.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11048g7527kcal670g246.6g410.4g34.2g
Valittu annoskoko5524g3763kcal335g123.3g205.2g17.1g
Annoskoko puolitettuna2762g1882kcal167.5g61.7g102.6g8.6g
Arvot/100g100g68kcal6.1g2.2g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81891