Katkarapu-halloumi salaatti

Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Purista appelsiinin mehu ja lisää joukkoon hunaja, suola ja pippuri, anna punasipulin tekeytyä appelsiinimausteseoksessa muutama tunti.

Sekoita sweet chilikastike katkarapujen joukkoon.

Pilko halloumi ja paista pannulla ruskeaksi.

Lisää sipuli, katkaravut ja lämmin halloumi salaatti-kurkku pedille.

VALMISTA NAUTITTAVAKSI

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xevis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 1350g923kcal194.9g0g14.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Appelsiini, kuorittu 900g424kcal5g80.1g2.7g18.9g
Salaatti, jäävuori tuore1800g180kcal19.8g14.4g3.6g18g
Kurkku 630g69kcal3.5g8.8g0.6g4.4g
Halloumi-juusto light, 100g450g990kcal121.5g4.5g54g0g
Hunaja 63g208kcal0.3g50.9g0g0g
Sweet Chili Sauce, Thai Kitchen63g118kcal0.3g28.5g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11052g5971kcal697.6g400.4g153.4g91.8g
Valittu annoskoko5526g2986kcal348.8g200.2g76.7g45.9g
Annoskoko puolitettuna2763g1493kcal174.4g100.1g38.4g23g
Arvot/100g100g54kcal6.3g3.6g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142029