Jauheliha-papukeitto

Kiehauta vesi ja lisää tomaattimurska, huuhdellut pavut ja suolaa (halutessasi lihaliemikuutio).

Keitä papuja yhteensä noin 40 minuuttia.

Ruskista jauheliha ja sipuli (mausta mielesi mukaan, ainakin suolalla) ja pyöräytä paitinpannun kautta myös keittojuurekset ja lisää liemipohjaan noin 30 minuutin kohdalla.

Anna keiton levätä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Venlukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g88g31kcal0.9g5.7g0.4g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Eldorado), annos 240g70g63kcal3.2g11.6g0.5g0g
Valkoiset pavut (Bonduelle), annos 100g70g63kcal4.2g10.5g0.1g0g
Keittojuurekset, Rainbow70g18kcal0.6g3.4g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha70g116kcal13.3g0g7g0g
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1106g586kcal44.6g63.2g16.4g0.2g
Valittu annoskoko553g293kcal22.3g31.6g8.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna277g147kcal11.2g15.8g4.1g0.1g
Arvot/100g100g53kcal4g5.7g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190151