Spagetti jauhelihafrittata rucolan kera

Hienonna sipuli ja porkkana.

Kuullota nämä 5 minuutin ajan öljyssä.

Kypsennä lisää jauhelihan kanssa 5 minuuttia.

Lisää tomaatti.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kypsennä keskilämmöllä vielä 10 minuuttia.

Keitä pasta runsaassa suolalla maustelussa vedessä.

Valuta pasta ja kaada pannulle jauhelihakastikkeen joukkoon.

Sekoita ja anna jäähtyä.

Riko kananmunat joukkoon.

Lisää raastettu parmesaani ja silputtu persilja.

Paista 180 asteessa 28cm halkaisijan vuoassa.

Paista 20 minuuttia kunnes munakas on rapea ja hyytynyt.

Anna asettua 5 minuuttia.

Ripottele päälle rucolaa.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha146g242kcal27.7g0g14.6g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g117g29kcal1.5g4.9g0.2g0g
Spagetti, täysjyvä (Barilla), annos 100g88g295kcal10.9g58.8g1.7g5.2g
Kananmuna kuorineen punnittu79g100kcal8.7g0.2g7.1g0g
Persilja18g2.1kcal0.2g0.2g0g1.4g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta15g67kcal5.8g0g4.7g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g29g7.3kcal0g0g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g29g8.2kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1107g1595kcal110.8g134.4g65.8g15.6g
Valittu annoskoko553g797kcal55.4g67.2g32.9g7.8g
Annoskoko puolitettuna277g399kcal27.7g33.6g16.5g3.9g
Arvot/100g100g144kcal10g12.1g5.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411401