Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 30g268kcal0g0g30.4g0g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Tonnikala öljyssä 90g171kcal24.4g0g8.1g0g
Paprika punainen 45g13kcal0.4g2g0.2g0.9g
Kesäkurpitsa zucchini 150g27kcal0.8g3.7g0.6g1g
Tomaatti 180g41kcal1g6.2g0.5g2.5g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1107g1087kcal55.8g31.2g80g10.8g
Valittu annoskoko554g544kcal27.9g15.6g40g5.4g
Annoskoko puolitettuna277g272kcal14g7.8g20g2.7g
Arvot/100g100g98kcal5g2.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132358