Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 233g42kcal1.3g5.8g0.9g1.6g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)110g44kcal1.9g9g0.1g1.5g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g42g118kcal8g0g9.7g0.4g
Suippopaprika, makea, Pirkka56g14kcal0.5g2.6g0.2g1.1g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g113g135kcal21.4g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1107g707kcal66.2g34.8g33g9.2g
Valittu annoskoko554g353kcal33.1g17.4g16.5g4.6g
Annoskoko puolitettuna277g177kcal16.6g8.7g8.3g2.3g
Arvot/100g100g64kcal6g3.1g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372417