Markuksen kasvissosekeitto

Keitä ja soseuta vihannekset mahdollisimman vähässä vedessä.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Lisää kerma ja juusto.

Hauduta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 156g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 141g107kcal2.6g21.8g0.3g1.4g
Bataatti, kuorittu 94g76kcal1.5g15.8g0g2.8g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 94g32kcal1g5.1g0.2g2.7g
Lihaliemikuutio Maggi6.9g19kcal0.6g0.5g1.6g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%31g34kcal0.8g0.8g3.1g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto31g88kcal5.9g0g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1107g712kcal24.8g88g24.2g13.8g
Valittu annoskoko554g356kcal12.4g44g12.1g6.9g
Annoskoko puolitettuna277g178kcal6.2g22g6.1g3.5g
Arvot/100g100g64kcal2.2g7.9g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149902