SOSEKEITTO SULATEJUUSTOLLA

Keitä kuutioituja juureksia ja sipuleita kasvisliemi-vedessä (johon olet lisännyt hieman pippuria ja lorauttanut soijaa) n 45 min. Lisää valkoviini, hunaja ja suolaa.

Soseuta.

Kuumenna uudelleen ja lisää sulatejuusto.

Sekoita jotta sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Setsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g78g47kcal1.2g10.2g0.1g0.7g
Palsternakka 16g10kcal0.1g1.8g0.1g0.7g
Purjosipuli 22g5kcal0.4g0.5g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g25g63kcal3.5g0.9g5g0g
Valkoviini, kuiva, 12%22g18kcal0.1g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 2.2g6.7kcal0.2g0.3g0.5g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 1.6g5.2kcal0g1.3g0g0g
Soijakastike 2.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1107g319kcal11.6g31.8g11.4g4g
Valittu annoskoko554g159kcal5.8g15.9g5.7g2g
Annoskoko puolitettuna277g80kcal2.9g8g2.9g1g
Arvot/100g100g29kcal1g2.9g1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153499