Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g70g505kcal0g0g56.1g0g
Sipuli (kuorittu)456g123kcal5.9g21.9g0.9g7.7g
Valkosipuli 70g76kcal5.5g11.4g0.4g1.5g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)799g120kcal16g8g0.8g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1402g350kcal18.2g58.9g2.8g0g
Katkarapu 1262g863kcal182.2g0g13.9g0g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen35g14kcal0.7g3.2g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1402g4628kcal28g42.1g490.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11060g13356kcal513g291g1131g18.4g
Valittu annoskoko5530g6678kcal256.5g145.5g565.5g9.2g
Annoskoko puolitettuna2765g3339kcal128.3g72.8g282.8g4.6g
Arvot/100g100g121kcal4.6g2.6g10.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678