Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g400g2322kcal87.5g79.5g202.3g0g
Voi 60% rasvaa 280g1525kcal2.5g1.4g170.6g0g
Liivatelehti, gelatiini1599g5580kcal1368.6g0g1.6g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g60g0.8kcal0.2g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa400g2238kcal32g147.9g167.9g48g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g400g2047kcal35.6g116.7g159.9g23.6g
Philadelphia tuorejuusto 200g799g2039kcal47.2g25.6g191.1g0g
Makeutusjauhe, Pirkka400g1495kcal4.8g367.7g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl1199g4317kcal24g32.4g455.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11072g43126kcal3204.8g1542.4g2698.2g143.2g
Valittu annoskoko5536g21563kcal1602.4g771.2g1349.1g71.6g
Annoskoko puolitettuna2768g10781kcal801.2g385.6g674.6g35.8g
Arvot/100g100g390kcal28.9g13.9g24.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237190