Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2557g4245kcal485.8g0g255.7g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g2493g848kcal34.9g149.6g12.5g0g
Suola, annos 3g64g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena192g729kcal1.9g176.4g1g0g
Ketsuppi, meira230g161kcal3.5g36.8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11072g11965kcal1052.2g725.6g538.8g0g
Valittu annoskoko5536g5982kcal526.1g362.8g269.4g0g
Annoskoko puolitettuna2768g2991kcal263.1g181.4g134.7g0g
Arvot/100g100g108kcal9.5g6.6g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306365