Pasta-soijarouhe-kasviskeitto

Listan aineiden lisäksi tarvitaan 1 punainen chilipaprika, 1 ruukku lipstikkaa tai persiljaa, mustapippuria.

Pilko sipulit ja kesäkurpitsat ja kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää keittojuurekset, tomaattimurska, vesi, chili+mustapippuri ja soijarouhe.

Anna kiehua 5 minuuttia, lisää sitten pasta ja keitä kypsäksi.

Lisää vihreät pavut kypsentämisen loppuvaiheessa, keittele niin kauan että keitto on sopivan kypsää.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2955 grammaa

Sananjalka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g73g31kcal1.2g6.3g0.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 75g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 38g13kcal0.4g2g0.1g1.1g
Rakettispagetti keltainen (Myllyn paras)9g33kcal1.3g6.2g0.3g0.6g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g7.5g24kcal3.9g2.1g0g1.2g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka56g15kcal1.1g2.4g0.1g1.3g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 281g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1108g314kcal16.8g42.8g7.4g9.8g
Valittu annoskoko554g157kcal8.4g21.4g3.7g4.9g
Annoskoko puolitettuna277g79kcal4.2g10.7g1.9g2.5g
Arvot/100g100g28kcal1.5g3.9g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207436