Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g400g2324kcal87.6g79.6g202.4g0g
Voi 60% rasvaa 280g1526kcal2.5g1.4g170.7g0g
Liivatelehti, gelatiini1600g5584kcal1369.6g0g1.6g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g60g0.8kcal0.2g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa400g2240kcal32g148g168g48g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g400g2048kcal35.6g116.8g160g23.6g
Philadelphia tuorejuusto 200g800g2040kcal47.2g25.6g191.2g0g
Makeutusjauhe, Pirkka400g1496kcal4.8g368g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl1200g4320kcal24g32.4g456g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11080g43157kcal3207g1543.6g2699.8g143.2g
Valittu annoskoko5540g21578kcal1603.5g771.8g1349.9g71.6g
Annoskoko puolitettuna2770g10789kcal801.8g385.9g675g35.8g
Arvot/100g100g390kcal28.9g13.9g24.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237190