Juusto-kinkkusarvet

Sekoita kulhossa vesi, rahka, rypsiöljy, suola ja leivinjuhe sämpyläjauhoihin sekoitettuna.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Jos taikina on liian paksua, voi tässä vaiheessa lisätä siihen hieman vettä.

Vaivaa taikina valmiiksi ja jaa se kolmeen osaan.

Kaulitse osat pyöreiksi, noin 1 cm paksuiksi levyiksi ja jaa levyt esim.

torttuhyrrällä kahdeksaan samankokoiseen kolmioon.

Laita kolmioiden leveämpään päähän pala juustoa ja kinkkua ja vaikka jotain kasvista esim.

paprikaa.

Leikkasin palasiksi 20 g Linessa-juustosiivua (15 %) ja kaksi kinkkusiivua sekä pari suikaletta paprikaa.

Kääri kolmiot leveämmästä päästä alkaen sarviksi.

Voitele sarvet munalla ja paista +225 asteessa kullanruskeiksi :)

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton mieto maitorahka (Pirkka), annos 250g600g420kcal72g24g3g0g
Rypsiöljy 400g3537kcal0g0g400g0g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g3200g10720kcal441.6g2051.2g73.6g192g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 60g105kcal3.1g22.7g0g0.3g
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g320g1123kcal83.2g8g86.4g0g
Sulatejuustoviipale 12% (Linessa ,lidl), annos 20g160g339kcal32g9.6g19.2g0g
Saunapalvikinkku, normaali (Pirkka), annos 100g160g141kcal25.6g1.4g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11080g32772kcal1315g4233.8g1174g384.6g
Valittu annoskoko5540g16386kcal657.5g2116.9g587g192.3g
Annoskoko puolitettuna2770g8193kcal328.8g1058.5g293.5g96.2g
Arvot/100g100g296kcal11.9g38.2g10.6g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345149