Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)1400g10076kcal0g0g1119.6g0g
Sokeri 1339g5433kcal0g1337.3g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g385g654kcal57.7g0g46.2g0g
Siirappi, tumma63g202kcal0.1g46.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g84g336kcal0g83.1g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta2274g8187kcal295.6g1591.9g47.8g79.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11088g49776kcal706.8g6117.8g2427.2g159.2g
Valittu annoskoko5544g24888kcal353.4g3058.9g1213.6g79.6g
Annoskoko puolitettuna2772g12444kcal176.7g1529.5g606.8g39.8g
Arvot/100g100g449kcal6.4g55.2g21.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158740