Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)1199g4148kcal143.8g851.1g19.2g98.3g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen2397g2877kcal431.5g28.8g143.8g4.8g
Sipuli (kuorittu)330g89kcal4.3g15.8g0.7g5.6g
Paprika punainen 480g140kcal4.5g21.6g1.9g9.1g
Kesäkurpitsa zucchini 360g65kcal2g9g1.4g2.5g
Vehnäjauho puolikarkea 120g411kcal12.2g83.9g1.4g4.2g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia599g899kcal101.9g0g53.9g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)60g156kcal7.8g7.2g10.8g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11088g17569kcal1416g2034.8g466.2g249.4g
Valittu annoskoko5544g8785kcal708g1017.4g233.1g124.7g
Annoskoko puolitettuna2772g4392kcal354g508.7g116.6g62.4g
Arvot/100g100g159kcal12.8g18.4g4.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109927