Porkkana-mustapekkasosekeitto

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemijauhe tai -kuutio.

Lisää kuoritut, pilkotut kasvikset ja keitä kunnes ovat pehmeitä.

Mausta suolalla ja mahdollisesti yrteillä.

Soseuta ja sekoita mustapekka joukkoon kunnes juusto on sulanut.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 1110 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g125g35kcal0.7g7.4g0.2g3.1g
Peruna, vanha, kuorittu 75g57kcal1.4g11.6g0.1g0.7g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 50g9kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)5g12kcal0.9g0.7g0.6g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)25g118kcal3g1.8g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1110g475kcal13.2g48g24.2g9.2g
Valittu annoskoko555g238kcal6.6g24g12.1g4.6g
Annoskoko puolitettuna278g119kcal3.3g12g6.1g2.3g
Arvot/100g100g43kcal1.2g4.3g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147704