Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g150g180kcal28.5g0g7.5g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g11g101kcal0g0g11.3g0g
Tomaattimurska 300g88kcal1.7g15.9g0.6g5.7g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g2.3g8.3kcal0.3g1.4g0.2g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1110g830kcal65.2g46.6g39.8g15.2g
Valittu annoskoko555g415kcal32.6g23.3g19.9g7.6g
Annoskoko puolitettuna278g208kcal16.3g11.7g10g3.8g
Arvot/100g100g75kcal5.9g4.2g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431070