Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g450g108kcal5.4g15.3g0.9g9.4g
Voi, 1 tl, 5 g75g548kcal0.7g0.7g60g0g
Hunaja 30g99kcal0.2g24.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1110g1509kcal12.6g80.4g121.8g18.8g
Valittu annoskoko555g755kcal6.3g40.2g60.9g9.4g
Annoskoko puolitettuna278g377kcal3.2g20.1g30.5g4.7g
Arvot/100g100g136kcal1.1g7.2g11g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357