Karppipitsa Vendaloo

Vettä ja mausteita pohjaan.

Kaikki sekaisin vaan.

Itse tosiaan jatkoin taikinaa vedella, kun jauhe turposi aina vaan.

Hyvä niin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Vendaloo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma 38%rasvaa22g78kcal0.4g0.6g8.3g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Oliiviöljy 24g209kcal0g0g23.6g0g
Psylliumkuitu, annos 6g20g10kcal0g0g0g16.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 175g561kcal46.9g0g41.9g0g
Metvursti, Lapin liha Kotasavu 10g31g118kcal6.4g0.3g10.1g0g
Aurajuusto74g253kcal14.9g0g21.6g0g
Mozzarella Lovilio Lidl110g365kcal27.9g1.6g27.4g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 53g199kcal14.6g0g15.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1111g3723kcal234.2g5.2g307.2g32.8g
Valittu annoskoko556g1861kcal117.1g2.6g153.6g16.4g
Annoskoko puolitettuna278g931kcal58.6g1.3g76.8g8.2g
Arvot/100g100g335kcal21.1g0.5g27.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212249