Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 306g55kcal1.7g7.7g1.2g2.1g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g131g125kcal26.3g0g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Ranskankerma, Ingman44g118kcal1.1g1.8g12.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g44g8.9kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Chili paprika punainen8.7g3.5kcal0.2g0.8g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1111g707kcal59.6g25.6g40.4g6g
Valittu annoskoko556g354kcal29.8g12.8g20.2g3g
Annoskoko puolitettuna278g177kcal14.9g6.4g10.1g1.5g
Arvot/100g100g64kcal5.4g2.3g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080