Matikkakeitto

Matikka kiehumaan pippurien ja suolan kanssa.

Matikka pois 15 min päästä ja perkaus.

Porkkanat liemeen ja loput kasvikset hetkeä myöhemmin.

Perattu matikka + mateen maksa viimeisenä.

Kerma ja tilli valmiin keiton sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 556 grammaa

Koopra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Made 78g53kcal12.2g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 275g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 83g63kcal1.6g12.8g0.2g0.8g
Porkkana 38g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Purjosipuli 25g5.7kcal0.5g0.6g0.1g0.5g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g50g85kcal1.7g2.7g7.5g0g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Tilli, tuore 6.3g1.9kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Ruokasuola jodioitu 1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1111g445kcal33g37.2g16.8g5.2g
Valittu annoskoko556g223kcal16.5g18.6g8.4g2.6g
Annoskoko puolitettuna278g111kcal8.3g9.3g4.2g1.3g
Arvot/100g100g40kcal3g3.3g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=344334