Broilerigratiini

Kuumenna paistinpannulla puolet öljystä.

Lisää curry ja garam masala ja anna niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Creme bonjour cuisine ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran kunnes juustoraaste on sulanut.

Mausteena on käytetty: cyrrya, garam masalaa, suolaa ja mustapippuria.

En löytänyt niitä tuotehausta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 141g34kcal2.5g3.1g0.4g3.2g
Parsakaali, keitetty, suolaa 141g49kcal6.4g2.7g0.4g3.5g
Broilerisuikale, keskiarvo 112g137kcal23.9g0g4.5g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%56g73kcal1.7g1.1g7.3g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 56g186kcal1.1g1.7g19.7g0g
Oliiviöljy 7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g42g164kcal12.2g0.3g12.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1112g1419kcal95.6g17.8g104.2g13.6g
Valittu annoskoko556g710kcal47.8g8.9g52.1g6.8g
Annoskoko puolitettuna278g355kcal23.9g4.5g26.1g3.4g
Arvot/100g100g128kcal8.6g1.6g9.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111191