Vuohenjuusto-punajuuri-vuoka

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Keitä punajuuret kypsiksi.

Kuori ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

Ruohi pähkinät.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado uunivuokaan vuorotellen kaikki ainekset ja mausteet (rakuuna, kuivattu minttu, suolaa, mustapippuria).

Laita tippa öljyä päälle.

Kypsennä uunin alatasolla noin 30 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Tarjoile lisukkeena tai aterina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Gurkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 376g144kcal3.8g25.9g0.8g9.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Hunaja 15g50kcal0.1g12.1g0g0g
Pähkinäsekoitus, cashewpähkinä, pekaanipähkinä, saksanpähkinä (Eldorado)11g72kcal1.8g1.6g6.6g0.8g
Oliiviöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Vuohenjuusto President Sainte Maure 100% (Lbf snc, lactalis), annos 200g75g247kcal18g0g18.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1112g1132kcal49.4g86.4g60.4g23g
Valittu annoskoko556g566kcal24.7g43.2g30.2g11.5g
Annoskoko puolitettuna278g283kcal12.4g21.6g15.1g5.8g
Arvot/100g100g102kcal4.4g7.8g5.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146756