Kikherne-porkkanapihvit

1. Pane yleis- tai monitoimikoneen kulhoon valutetut kikherneet ja öljy.

Aja seos nopeasti karkeaksi soseeksi.

2. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja silppua sipuli ja valkosipuli hienoksi.

Kuullota porkkanaraaste ja sipulisilput pannulla öljyssä.

Lisää sekaan jauhettu korianteri ja kuullota vielä hetki.

3. Yhdistä kulhoon murskatut kikherneet, porkkana-sipuliseos, vehnäjauho, silputtu korianteri, sinappi, suola ja pippuri.

Muotoile taikinasta pihvejä.

4. Paista pihvit keskilämmöllä öljyssä pannulla rapean kypsiksi molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Elsax

Elsax sanoi...

Julkaistu 14.01.2011 HS. fi

Siirry sivulle!


perjantai 14.01.2011 klo 17:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne säilötty Bonduelle298g388kcal19.4g59.6g8.9g14.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g101kcal0g0g11.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g73g21kcal0.4g4.4g0.1g1.8g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.5g4.7kcal0.4g0.7g0g0.1g
Korianteri, annos 10g5.6g1.1kcal0.1g0.2g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 55g188kcal5.6g38.4g0.7g1.9g
Korianteri, tuore, annos 20g51g10kcal1g2g0.3g1.5g
Sinappi 5.6g7.4kcal0.2g0.8g0.3g0.1g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.1g3.2kcal0.1g0.5g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g101kcal0g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1111g1670kcal55.2g216.4g66g42.8g
Valittu annoskoko556g835kcal27.6g108.2g33g21.4g
Annoskoko puolitettuna278g417kcal13.8g54.1g16.5g10.7g
Arvot/100g100g150kcal5g19.5g5.9g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210161