Riitan Kukkakaali - jauhelihavuoka

Keitä kukkakaalinuput vedessä jossa on 1 tl suolaa n. 5min
Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssää( n. 1 rkl) ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja mausta hyvin esim.

paprika, suola timjami.

Kuori kesäkurpitsa ja viipaloi, sekä viipaloi myös tomaatit.

Laita isoon vuokaa pohjalle esikeitetyt kukkakaalinuput ja kokoa päälle ruskistettu jauhelihasipuliseos ja sen jälkeen kurpitsaviipaleet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet.

pinnalle kaadetaan kolmen juuston ruokakerma ja mustapekkaruokakerma.

Laita uuniin 200 ja 1tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Backinblogi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 94g23kcal1.7g2.1g0.3g2.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g125kcal14.3g0g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g94g19kcal0.6g3.6g0.3g1.3g
Kesäkurpitsa zucchini 94g17kcal0.5g2.3g0.4g0.7g
Oliiviöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g47g56kcal1.6g1.7g4.7g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g94g113kcal2.2g4.5g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1112g780kcal43.2g33.8g50.6g10.4g
Valittu annoskoko556g390kcal21.6g16.9g25.3g5.2g
Annoskoko puolitettuna278g195kcal10.8g8.5g12.7g2.6g
Arvot/100g100g70kcal3.9g3g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432482