Porkkana-mustapekkasosekeitto

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemijauhe tai -kuutio.

Lisää kuoritut, pilkotut kasvikset ja keitä kunnes ovat pehmeitä.

Mausta suolalla ja mahdollisesti yrteillä.

Soseuta ja sekoita mustapekka joukkoon kunnes juusto on sulanut.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 1110 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2500g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1250g350kcal7.5g74.4g2.5g31.2g
Peruna, vanha, kuorittu 750g571kcal14.1g116.2g1.5g7.5g
Sipuli 250g76kcal3.1g12g0.5g4.2g
Kesäkurpitsa zucchini 500g90kcal2.8g12.5g2g3.5g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)50g116kcal9.1g6.5g5.8g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)250g1175kcal30g18g110g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11100g4755kcal133.2g479.2g244.6g92.8g
Valittu annoskoko5550g2377kcal66.6g239.6g122.3g46.4g
Annoskoko puolitettuna2775g1189kcal33.3g119.8g61.2g23.2g
Arvot/100g100g43kcal1.2g4.3g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147704