Suikalelihakastike

Lisäksi mustapippuria myllystä, chilijauhetta, 1 tl suolaa.

Poista lihapalasta ylimääräinen rasva ja mahdolliset kalvot.

Suikaloi liha.

Paista pienissä erissä pannulla.

Lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli, kuullota hetki.

Lisää mausteet ja vesi, anna hautua nyt hiljalleen kannella peitettynä n. tunti.

Lisää kerma ja kiehauta.

Tarkista maku ja tarjoa riisin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta2400g3600kcal480g0g192g2.4g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g42g44kcal3.3g6.8g0.3g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Ketsuppi, meira72g50kcal1.1g11.5g0.1g0g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%800g480kcal9.6g22.4g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11108g8731kcal1001.4g156.6g466.6g16g
Valittu annoskoko5554g4365kcal500.7g78.3g233.3g8g
Annoskoko puolitettuna2777g2183kcal250.4g39.2g116.7g4g
Arvot/100g100g79kcal9g1.4g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87160