Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä pannulla.

Mausta paprikajauheella.

Kuumenna vesi, lisää liemikuutiot, silputtu purjo, valkosipuli, pieniksi kuutioidut juurekset ja pippurit.

Lisää joukkoon myös ruskistetut lihat.

Anna kiehua hiljalleen n. 25 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele persiljasilpulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman83g142kcal10g0g8.3g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi313g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 21g4.8kcal0.4g0.5g0g0.4g
Palsternakka 31g20kcal0.2g3.7g0.1g1.4g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Juuriselleri 29g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Peruna, keskikokoinen 60g42g25kcal0.6g5.4g0g0.4g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.4g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g1.7g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1113g424kcal23.8g26.2g17.4g7.8g
Valittu annoskoko556g212kcal11.9g13.1g8.7g3.9g
Annoskoko puolitettuna278g106kcal6g6.6g4.4g2g
Arvot/100g100g38kcal2.1g2.4g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386512