Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai175g646kcal8.7g55.9g43.6g3.5g
Pinaattipakaste 150g66g9kcal1.2g0.3g0.3g0.9g
Parsakaali brokkoli 66g23kcal3g1.3g0.2g1.6g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 87g261kcal15.7g1g21.8g0g
Pinjansiemenet, Parrots22g135kcal6.3g2.8g12g0.8g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 87g75kcal2.7g3.8g5.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu52g66kcal5.8g0.2g4.7g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1113g2431kcal86.8g130.6g175.6g13.6g
Valittu annoskoko557g1216kcal43.4g65.3g87.8g6.8g
Annoskoko puolitettuna278g608kcal21.7g32.7g43.9g3.4g
Arvot/100g100g218kcal7.8g11.7g15.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104218