Kana-pinaatti-pasta

Keitä pasta ohjeen mukaan väljässä vedessä.

Valuta.

Kypsennä broileria hetki kattilassa tai pannulla.

Hienonna sekaan valkosipuli.

Lisää voinokare ja pinaatti.

Kääntele niin, että pinaatti saa lämpöä.

Mausta myllystä mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla.

Lisää viimeiseksi valutettu pasta ja kääntele pannulla sekaisin.

Jos annostelet ruoan, rouhi päälle vielä mustapippuria ja heitä päälle muutama kide suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen262g341kcal44.6g5.2g21.5g0.3g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g87g12kcal1.7g0.3g0.4g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.9g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Fettucine al naturaale tuorepasta (Pastella), annos 250g146g393kcal16g69.9g4.4g0.3g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 5 %, vähälaktoosinen 58g40kcal0.9g2.4g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1113g1578kcal126.8g156.6g58.4g1.4g
Valittu annoskoko557g789kcal63.4g78.3g29.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna278g395kcal31.7g39.2g14.6g0.4g
Arvot/100g100g142kcal11.4g14.1g5.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128902