Helpoista helpon lohipasta gratiini

1.KEITÄ PASTA

2.KAADA PUOLET VOIDELTUUN UUNIVUOKAAN

3.LISÄÄ KALASUIKALEET JA PASTAKASTIKE

4.LISÄÄ LOPUT PASTASTA

5.LUSIKOI PÄÄLLE JUUSTO DIBBI

6.PAISTA 200 ASTEISESSA UUNISSA NOIN 25 MIN

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet, marinoitu, Apetit210g435kcal31.5g4.4g31.9g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)137g55kcal2.3g11.2g0.1g1.9g
Penne Rigate kuviopasta,Pirkka (Ruokakesko oy), annos 100g105g368kcal13.6g75.6g1.3g2.4g
Juustodippi, Pirkka 300g105g137kcal3.3g1.8g12.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1113g1987kcal101.4g186g92.4g8.6g
Valittu annoskoko557g993kcal50.7g93g46.2g4.3g
Annoskoko puolitettuna278g497kcal25.4g46.5g23.1g2.2g
Arvot/100g100g179kcal9.1g16.7g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355217