Jk1903 Herne-selleri-linssikeitto

Huuhdo ja liota linssit.

Kuori ja paloittele selleri ja sipuli.

Keitä kasvikset kypsäksi ja lisää herneet, keitä vielä 10 min ja soseuta.

Lisää kerma ja juusto.

Mausta suolalla ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr2.2g6.1kcal0.2g0.2g0.5g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 44g139kcal10.7g20g0.8g3.9g
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Juuriselleri 59g19kcal0.7g2.7g0.1g1.8g
Herne, pakaste (rainbow)88g74kcal5.2g13.1g0g2.7g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl88g74kcal1.2g3.8g6.1g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g22g33kcal3.9g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1113g711kcal44.8g83g19.2g18g
Valittu annoskoko557g355kcal22.4g41.5g9.6g9g
Annoskoko puolitettuna278g178kcal11.2g20.8g4.8g4.5g
Arvot/100g100g64kcal4g7.5g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384520