Jauhelihamureke, omena-sipuli ala Tuula

Sekoita jauheliha, sipulikeittoaines ja kermaviili mureketaikinaksi.

Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.

Voitele leivinpaperi öljyllä.

Taputtele taikina suorakaiteen muotoiseksi n. 30 x 25 cm. Raasta kuoritut omenat ja sipuli karkeaksi.

Levitä raaste murkelevyn päälle, valuta siirappi ja ripottele curry sekä mustapippuri raasteen päälle.

Laita sulatejuusto murut skäö peitä täyteainekset kinkku viipaleilla.

Rullaa levy leivinpaperia apuna käyttäen.

Kääri leivinpaperi tiiviisti murekkeen ympärille ja kierrä päät napakasti kiinni.

Siirrä mureke vuokaan ja paista uunissa 35-40 min. Tarjoa yrteillä ja tomaattikuutioilla maustetun pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha246g408kcal46.6g0g24.5g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)70g46kcal2.2g3.4g2.5g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g26g84kcal2.4g13.7g1.6g2.4g
Omena, ulkomainen, kuorittu 70g31kcal0.1g6.6g0.1g1.3g
Sipuli 53g16kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Silavaton palvikinkku (Pajuniemi), annos 35g37g33kcal5.5g0.2g1.1g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g53g147kcal10g0g12.1g0.5g
Siirappi 2.5g7.4kcal0g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1113g1544kcal135g56.4g84g10.2g
Valittu annoskoko557g772kcal67.5g28.2g42g5.1g
Annoskoko puolitettuna278g386kcal33.8g14.1g21g2.6g
Arvot/100g100g139kcal12.1g5.1g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387706