Jauheliha- kasvispapupata

Kuullota paloitellut vihannekset paistinpannulla rypsiöljyssä.

Lisää murskattu valkosipuli.

Laita kattilaan purkki tomaattimurska ja lisää kidneypavut ja lisää kuullotetut vihannekset pataan.

Paista jauheliha paistinpannulla ilman rasvaa ja mausta makusi mukaan.

Yhdistä kaikki aineet ja anna anna hautua miedolla lämmöllä tunnin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 1600g470kcal9g84.8g3.2g30.4g
Kidneypapu, suolaliemessä1680g1848kcal131g302.4g8.4g134.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1000g3205kcal267.7g0g239.4g0g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Paprika vihreä 680g145kcal6.4g17g2g12.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Valkosipuli 64g69kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Rypsiöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11120g12730kcal847.4g881.4g620.6g378.4g
Valittu annoskoko5560g6365kcal423.7g440.7g310.3g189.2g
Annoskoko puolitettuna2780g3182kcal211.9g220.4g155.2g94.6g
Arvot/100g100g115kcal7.6g7.9g5.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125826