Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 184g262kcal23g0.6g18.8g0g
Sokeri 852g3456kcal0g850.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1302g4469kcal132.7g911.6g15.6g45.6g
Leivinjauhe 50g88kcal2.6g18.9g0g0.3g
Flora margariini 60, annos 10g334g1803kcal0.7g1g200.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1169g386kcal38.6g57.3g0g0g
Raparperi, tuore1670g518kcal11.7g91.8g1.7g23.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11120g21963kcal418.6g3863.8g473g138.6g
Valittu annoskoko5560g10982kcal209.3g1931.9g236.5g69.3g
Annoskoko puolitettuna2780g5491kcal104.7g966g118.3g34.7g
Arvot/100g100g198kcal3.8g34.7g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180669