Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 1002g1238kcal256.8g0g22g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g1002g351kcal10g45.1g5g35.1g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Vesi3005g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 90g54kcal4.7g8.6g0.1g0g
Persilja 20g5.5kcal0.3g0.2g0g1.6g
Riisi tumma 426g1486kcal29.8g306.6g9.8g17g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11120g6269kcal603.2g721g73.8g107.4g
Valittu annoskoko5560g3134kcal301.6g360.5g36.9g53.7g
Annoskoko puolitettuna2780g1567kcal150.8g180.3g18.5g26.9g
Arvot/100g100g56kcal5.4g6.5g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381147