Suikalepaisti

Ruskista lihat pannulla.

Siirrä kattilaan.

Sulata voi pannulla, anna vähän ruskistua.

Lisää jauhot ja paistele vähän aikaa.

Lisää jauho-voi seos kattilaan lihojen joukkoon ja sekoita.

Lisää vettä n.6 dl. Keitä miedolla lämmöllä puolisen tuntia välillä sekotellen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu possusuikale, Pouttu, 500 g3329g6226kcal432.8g83.2g466.1g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta100g360kcal13g69.9g2.1g3.5g
Voi (perinteinen meijerivoi)133g959kcal0.1g0.1g106.5g0g
Vesi1998g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11120g15089kcal891.8g306.4g1149.4g7g
Valittu annoskoko5560g7544kcal445.9g153.2g574.7g3.5g
Annoskoko puolitettuna2780g3772kcal223g76.6g287.4g1.8g
Arvot/100g100g136kcal8g2.8g10.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90066